Hier kun je wat linkjes bekijken van onze klanten.

 

Veel kijk plezier!

 

 Brass Sieraden, voor vrouwen met lef!  Alle sieraden op deze site zijn handmade, en dus uniek! Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout, natuursteen, metalen, pareltjes en glaskralen. Hierdoor kan de kleur of vorm van een kraal soms afwijken van de foto. Alle sieraden zijn nikkelvrij. 
 

Jewellery Shoppe The Beady Little Eye A sweet little online shoppe with handmade jewellery, shipping to the UK and USA, and free shipping across the Netherlands.
 

t Prulleke Creaties Als moeder & dochter dezelfde passie delen, onstaat er iets moois! Op onze site vindt u onze handgemaakte juweeltjes.
 

Zoes Creaties Wij zijn Zoë Mesman (14) en Esmée van Hovell (14), twee goede vriendinnen die een hobby hebben: sieraden maken. We vinden het beide hartstikke leuk! Op onze site kunt u onze zelfgemaakte sieraden bekijken, die te koop zijn.
 

 
Tracy's Jewels 
Ik ben enige tijd geleden begonnen met zelf vintage juwelen te maken en ik vond het tijd om de juwelen nu ook online aan te bieden. Momenteel is het nog een kleine collectie, maar hou de site in de gaten want er verschijnen regelmatig nieuwe artikelen online.

Met jouw wensen en ik maak een juweel speciaal voor jou op maat! 
 


Jewels with Flair Leuke en vooral betaalbare trendy sieraden? Het kan! Je weet het, met goede accessoires maak je elke look compleet! Jewels with Flair verkoopt voornamelijk handgemaakte sieraden, zodat je verzekerd bent van een unieke uitstraling met...Flair!
 

Pierrot Design Voor een leuke betaalbare workshop met verf, fimo, glas in lood, papier, kralen enz. Ook voor jouw WEBSITE of naaimachine-les. Kom gerust eens langs, de koffie is klaar!
 

Ramos Collectie Mooie en Betaalbare Sieraden. Alle sieraden worden door mij met liefde en uiteraard met de hand gemaakt en komen uit eigen Atelier ......en zijn Nikkelvrij.
 
 

Made by MG
 Ik heb een grote hobby en dat is creatief bezig zijn, dat kunnen verschillende dingen zijn. Momenteel ben ik druk bezig met haken, maar sieraden maken is ook mijn passie. Op dit blog verzamel ik al mijn crea's, zodat ik alles bij elkaar heb en iedereen er van kan genieten. 
 

Jozephina Wilt u een sieradenparty geven? Gezellig met vriendinnen alles op gemak "life" bekijken? Binnen een straal van 10 km van Den Haag is dit mogelijk!  Voor de gastvrouw een leuk cadeau! Heel veel plezier met snuffelen en mailen mag altijd!
 

 

Fimodable  Ik heb FIMO leren kennen een tijdje geleden. Ik kreeg van mijn tante een paar pakjes cadeau en ik kreeg er nog wat ringen bij. Na een paar keer een namiddag met FIMO    bezig te zijn met vriendinnen had ik de FIMO microbe te pakken. Ik maakte ringen en oorbellen voor vriendinnen en familie: iedereen was in de wolken.
 
 
Talina Sieraden  Wij maken en ontwerpen zelf onze sieraden,en dan is het ook mogelijk om zelf uw ontwerp in te sturen, in uw eigen kleur en kralen voor uw eigen unieke sieraad!