Cabochon

Glas transparant cabochon

Glazen cabochons zijn momenteel zeer populair omdat je je eigen afbeeldingen tot sieraad kan verwerken, je kunt een leuk fotootje printen met je eigen kleurenprinter en deze verwerken tot een persoonlijk sieraad, of een ander leuk plaatje, bijvoorbeeld uit een tijdschrift.
Denk ook eens aan je favoriete jasje of t-shirt, maak daar een close-up foto van, print de foto uit en verwerk deze tot een paar leuke oorbellen met dezelfde kleuren en/of patronen als je kledingstuk, maak een selfie voor achter glas....allemaal mogelijk.

bedelhanger voor cabochon 18 x 24 mm      Hars sticker voor cabochonhouder 18 x 24 mm      Hars sticker en cabochonhouder met foto

 

Eenvoudig een persoonlijk hangertje maken? Je kunt met de pinter elk gewenste afbeelding printen en deze verwerken tot een sierraad. De stickers zijn verkrijgbaar in vrijwel elke gangbare maat.

 

1. Kies een houder die je leuk vindt
2. Daarbij een passende transparante harssticker,
3. een leuk fotootje of plaatje.

 

Knip het plaatje op maat, plak deze in de houder met bijvoorbeeld fotolijm of witte schoollijm, verdunt met water, of mod-podge, (zie ook filmpje) laat goed drogen en plak de harsticker over je foto in de houder.

Zorg dat je gelijkmatig de lijm verspreid, anders ontstaan er bubbels onder je plaatje.

Let op dat je niet met je vingers op het plakgedeelte komt van de sticker, anders krijg je vlekken en vingerafdrukken op je werkje.

De meeste hangers zijn met een plat ophang-oogje, voor bevestiging aan een ketting heb je dan ook
een open ring (jumpring) nodig.

Cabochon bedeltje

Glazen Cabochon 18 x...
€ 0,10
Laatste Update: 08-11-18

Glazen Cabochon Rond 15 mm

Glazen Cabochon rond...
€ 0,13
Laatste Update: 25-10-18

Harsticker

1 stuks transparant...
€ 0,30
Laatste Update: 21-10-18

Glazen Cabochon Rond 16 mm

Glazen Cabochon rond...
€ 0,13
Laatste Update: 24-09-18