ModPodge..we hebben zelf kleine potjes…

0
Kleine potjes mod-podge

ModPodge potjes 7 ml;

We krijgen veel verzoeken om kleinere verpakking van een decoupagelijm, a.o. de ModPodge.

Voor het maken van sieraden heb je niet zoveel nodig als voor meubels..de pot van ruim 200 ml is voor veel klanten te groot, de grote pot kan ook alleen met pakketpost verzonden worden, dat tikt ook aan, daarom hebben we zelf een kleinere verpakking gemaakt die met de gewone post verzonden kan worden, het is ongeveer 7 ml, ruim genoeg voor 10 tallen cabochons. Er zit geen etiket op onze verpakking, we hebben schroef doosje gevuld vanuit een grote pot.

Gebruiksaanwijzing:

Smeer het papier in, gebruik eventueel een penseeltje, met je vinger gaat het ook goed, deze decoupagelijm is op waterbasis, dus je handen blijven schoon. Smeer een dun laagje (film) over het printje, zoals je normaal lijm opbrengt en zo egaal en streeploos mogelijk.

Werk snel want decoupagelijm droogt snel droogt ook snel.

Vervolgens kies je de verwerking met:

Glazen cabochon opbrengen, een beetje heen er weer schuiven zodat de ModPodge gelijkmatig is verdeeld. Laat enige tijd drogen en knip overtollige papier af.
Smeer achterzijde in met ModPodge om betere bescherming te hebben voor lijm en vocht.

Harstickers
Laat de ModPodge eerst ruim een uur goed drogen.
Smeer dan ook de achterzijde in, laat deze ook drogen, verwerk hem dan verder door harsticker op de afbeelding te plakken en knip rond de sticker het papier weg. (knip niet in de sticker!)

——————————————-

Gebruik voor het lijmen in de houder zoveel mogelijk zuurvrije lijm, je kunt, als je harstickers gebruikt, ook de ModPodge gebruiken als lijm, dan hoef je niet eerst de achterzijde in te smeren zoals hierboven beschreven, dat doe je dan tegelijk als je de sticker in de houder plakt.

Hier vindt je de potjes (het kan voorkomen dat ze zijn uitverkocht, kom later terug, we vullen snel weer aan)

Als je nog vragen hebt, mail ons :
info@hoblit-kralen.nl

Plaats uw reactie