Sieraden lijmen onder € 1

0
Sieraad maken

Sieraden lijmenSieraden lijmen

Sieraden lijmen

Sieraden lijmen, rijgen of kettelen, het kan allemaal.  Je kunt zelf vrij makkelijk en snel een leuk en goedkoop sieraad maken door de onderdeeltjes apart te kopen en het zelf in elkaar te zetten, dat is altijd goedkoper dan kant en klaar. Dus als je je sieraden zelf maakt zullen de kosten voor een sieraad aanmerkelijk lager liggen. Je kunt met een kant en klare basisketting, een cabochon (bijvoorbeeld een leuk bloemetje) en plakhoudertje al een hele leuke en uniek sieraad maken. Totale kosten komen dan niet hoger dan € 1.00, dat is exclusief lijm.

Sieraden lijmen ? in de meeste huishoudkastjes is wel goede lijm te vinden.

Het belangrijkste is dat je de gebruiksaanwijzing van de lijm goed leest en opvolgt. Wat een goede lijm voor o.a. deze toepassing en is vrijwel overal verkrijgbaar, is de Bison Max repair, die staat gelijk aan de E6000 sieradenlijm, die moeilijk verkrijgbaar is, de Bison Max repair is daar een fantastisch alternatief voor, elke bouwmarkt of doe-het-zelf zaak heeft deze lijm, deze is sterk en zuurvrij en krijgt je geen vlekken op je onderdeeltjes en strass steentjes worden niet dof.

Als je secondelijm gebruikt, denk eraan dat secondelijm alleen goed plakt als beide zijde helemaal vlak zijn. Voor deze onderdeeltjes is secondelijm niet geschikt, het moet een vullende lijm zijn, die is iets dikker en vult de onderdeeltjes uit als er ruimte tussen de plakvlakken zit.

Dit voorbeeldje is met een bloemetje, je kunt vrijwel alles gebruiken als ornamentje, je kunt ook zelf een leuk ornamentje maken van een ander materiaal of artikel, zoals knopen en munten..je kunt alle kanten uit.

De bloem is op een houdertje geplakt € 0.27
Lengte ketting 42 cm € 0.60
Bloem cabochon is 18 mm rond € 0.13


 


advertemtie

Plaats uw reactie