Oorbellen van Cabochon Roosjes Plakken

0
Oorbellen met Roosjes
Oorbellen Roosjes oorbelroosje600B1 oorbelroosje600r1

Oorbellen van cabochon roosjes

Je kunt zelf eenvoudig leuke roos oorbelletjes maken, bij elke outfit een ander kleurtje. Ze zijn ook leuk om cadeau te doen, je zult zien dat je een hit in handen hebt en ook nog eens zelf gemaakt.

De variatie cabochon roosjes die verkrijgbaar zijn zijn enorm, wij hebben in het voorbeeld 10 mm gebruikt, dat is 10mm op het breedste(bovenste) deel van het roosje.

Oorbellen Benodigheden

  • Bloem Cabochons (deze zijn 10 mm)
  • Onderdeeltje om te beplakken (stekertjes met plakvlak)
  • Lijm (wij gebruiken hier secondelijm)

Lijmen

Zorg dat de onderdeeltjes vetvrij en droog zijn.
Je kunt verschillende soorten lijm gebruiken, secondelijm, sieradenlijm.
Belangrijk is dat je de instructies voor de gekozen lijmsoort goed opvolgt.

Bij secondelijm moeten beide oppervlakken vlak zijn, als dat niet zo is, gebruik dan andere lijm, zoals Hasulith sieradenlijm of andere vullende lijm.

( Een hele goeie lijm is Max repair van Bison en is in elke bouwmarkt verkrijgbaar. Deze lijm is zuuvrij, transparant en oersterk. Wij gebruiken deze lijm vrijwel altijd…deze is super!)

Wij gebruiken secondelijm, heel klein beetje lijm, 10 seconde aandrukken en voorzichtig wegleggen om volledig uit te harden.

Tip! Bij bepaalde onderdeeltjes kan tijdens het drogen van de lijm e.a. wegglijden.
Je kunt de onderdeeltjes waterpas zetten door gebruik te maken van piepschuim, bloemenschuim (oase) of een stukje klei, zo blijven de onderdeeltjes waterpas en kun je het netjes wegzetten om te laten drogen.



advertentie

Plaats uw reactie