Kralen Web Winkel Hoblit

1
Kralen

Kralen webwinkel

Kralen zijn niet meer weg te denken in ons modebeeld, er werd in het verleden ook wel gezegd dat het een modegril die maar enkele jaren zou duren, maar het tegendeel is waar, het is nooit uit de mode geweest. Heel wat jaren geleden zijn we gestart met een kralen winkel op locatie, de winkel is inmiddels verplaatst naar alleen een kralen webwinkel en kun je alleen nog via internet winkelen.

Wat voor veel mensen niet zo erg meer is, je kunt op alle tijden van de dag, op je gemak van alles bij elkaar zoeken, het heeft ook voordelen dat internet!

We zijn dus al heel wat jaren “kralengek”. Soms zijn er van die periodes dat je weer eens wat anders wil doen, en toch steeds weer komen de kralen in beeld, het blijft een leuke hobby, maar deze hobby kan ook kostbaar worden, vandaar dat we de webwinkel Hoblit zijn gestart, hier proberen we de kosten zo laag mogelijk te houden om je kralenhobby ook zo leuk mogelijk te houden, dat kan niet meer met een winkel op locatie, de kosten voor het winkelpand en inrichting van de winkel moet in de prijs van de kralen doorberekend worden, dan worden de kraaltjes zeer prijzig.

Er wordt wel eens gezegd dat het kopen via internet de “Look en Feel” mist van een product, maar er zijn producten waar je al bekend mee bent en deze snel en voordelig opnieuw wilt aanschaffen, dat kan bij ons. Heb je een vraag of opmerking, of een speciaal verzoek, mail ons info@hoblit-kralen.nl Veel kijkplezier bij hoblit-kralen.nl!

Heb je een vraag over rijgen of andere sieraden maken technieken? en de oplossing staat niet in één van onze rubrieken?

Stel de vraag in de “reactie box” dan gaan we gaan zo snel mogelijk een oplossing zoeken. Vragen over producten kun je doen via email, technische vragen kun je hier stellen.

Plaats uw reactie