Kralen boeken in je kast

Kralen boeken in je kast is altijd handig om als naslag te hebben, er komen steeds weer nieuwe technieken en materialen op de markt. Via uitgegeven boeken kun je ook een beetje zien wat er speelt in de kralenwereld. We hebben er een aantal op een rijtje gezet.

De kralen boeken kun je bestellen bij partners, we hebben bij elk boek een linkje geplaatst voor meer informatie.

Kralen Boeken Lijst


100 bloemen, bedeltjes en versieringen met kleine kraaltjes

100 bloemen, bedeltjes en versieringen met kleine kraaltjes / Amanda Brooke Murr Hinson

Met kraaltjes creëert u allerlei kleine kostbaarheden; bloemen, fruit, taarten en lekkernijen, vakantiesouvenirs, dieren, fee‘n en nog veel meer.
Met dit boek leert u het allemaal maken. Het maakt niet uit hoe goed u al met kralen kunt werken, in dit boek vindt u het perfecte project.
Dit boek bevat 128 pagina’s voor € 19,95

Te bestellen bij Bol.com
ISBN: 9789089981820

 


Basistechnieken kralensieraden

Basistechnieken kralensieraden / Marjolein Wierda

In een stap voor stap handleiding beschrijft Marjolein Wierda alle basistechnieken die je nodig hebt bij het maken van sieraden: rijgen, kettelen, knopen, weven, zweven, versieren en nog veel meer. Van elke techniek zijn zeer duidelijke stap voor stap foto’s opgenomen en natuurlijk heeft
Dit boek bevat 96 pagina’s voor € 17,95

Te bestellen bij Bol.com
ISBN: 978-90-5877-703-4

 

 


De allermooiste Fimo sieradenDe allermooiste Fimo sieraden / Sophie Arzalier

De mooiste sieraden maak je zelf! De allermooiste Fimosieraden start met een introductie van de basistechnieken en geeft uitleg over het benodigde gereedschap. Daarna volgen ruim 30 sieraden, ingedeeld in vier categorieën. Als eerste komt het maken van sieraden met textuur aan bod, gevolgd door het werken met metaalkleurige accenten. Het maken van sieraden met veelkleurige ‘millefiori’-kralen volgt in het derde deel en in het laatste deel worden de technieken van de eerdere hoofdstukken gecombineerd. Een aantrekkelijke uitgave voor jong en oud.
Dit boek bevat 135 pagina’s voor € 16,95.

Te bestellen bij Bol.com
ISBN: 978-90-4391-566-3

 


Compleet met kralen

Compleet met kralen / Anneke Radsma-Rietveld

20 projecten voor beginners en gevorderden; * Wenskaarten, speldenkussens en juwelendoosjes; * Versierd met prachtige kralen, afgewerkt met lint, knopen en meer.
Dit boek bevat 64 pagina’s voor € 18,95.

Te bestellen bij Bol.com
ISBN: 978-90-4391-5540

 


De mooiste vriendschapsbandjes

De mooiste vriendschapsbandjes / Margriet Kors

Sommige hobby’s blijven terugkomen en daar is vriendschapsbandjes 1 van. De blijvende grote hit onder meisjes, maar ook populair bij jongens is het knopen van vriendschapsbandjes. Maak van draadjes, touwtjes en koordjes de mooiste vriendschapsbandjes. In dit boek staat basis uitleg en 12 verschillende patronen. Dankzij de duidelijke tekeningen kan er zelf leuke kleurcombinaties bedacht worden.
Dit boek bevat 48 pagina’s en voor € 9,95.

Te bestellen bij Bol.com
ISBN: 978-90-5877-906-9

 

 


Sieraden met draad

Sieraden met draad / Sara Withers

Dit vertaalde boek gaat over het maken van verschillende soorten sieraden (oorbellen, ringen, hangers, kettingen, tiara’s en broches) met wire. Dit boek is onmisbaar voor iedereen die graag sieraden wil gaan maken. Het bevat alles wat u moet weten over het gebruik van metaaldraad om unieke en opvallende werkstukken te creëren.
Dit boek bevat 160 pagina’s voor € 9,95.

Te bestellen bij Bol.com
ISBN: 978-90-8998-086-1

 


300 kralenrijgtips & technieken

300 kralenrijgtips & technieken / Jean Power

Werken met kralen is ontzettend leuk. In 300 Kralenrijgtips & technieken staan tal van tips entraditionele en eigentijdse technieken, zoals kralen rijgen en weven en borduren met kralen. Daarnaast wordt beschreven welke kralen er op de markt zijn en welke het beste gekocht kunnen worden. De tips en technieken gaan vergezeld van honderden duidelijke kleurenillustraties en -foto
Dit boek bevat 160 pagina’s voor € 56,90.

Kralen boeken:
Te bestellen bij Bol.com
ISBN: 9089980156

 


Originele Sieraden Met Kralen

Originele sieraden met kralen / Margot Potter

Dit boek bevat meer dan 40 projecten voor armbanden, kettingen en oorbellen. De technieken zijn redelijk eenvoudig waardoor het boek ook voor beginners geschikt is en je lekker snel een leuk resultaat krijgt . Er zijn veel verschillende technieken in het boek te vinden, bijvoorbeeld kettelen, knopen, wire buigen of een leuke rijgvariant. Bij iedere techniek staan ook weer handige tips, bijvoorbeeld om tijd te besparen, een leuke variant op de techniek of tips over wat voor oorbellen erbij zullen passen.
Dit boek bevat 127 pagina’s  voor € 19,95.

Te bestellen bij Bol.com
ISBN: 9789044715415

 


Sieraden met halfedelstenen 228

Sieraden met halfedelstenen / Kim Gover

Dit boek bevat meer dan 90 voorbeelden van internationale kunstenaars. Ieder voorbeeld is gedetailleerd getekend zodat goed te zien is welke soorten kralen er voor ieder sieraad gebruikt zijn.
Voor beginners en gevorderden, met prachtige voorbeelden van broches, armbanden, hangers etc.
Dit boek bevat 128 pagina’s voor € 19,95

Te bestellen bij Bol.com
ISBN: 978-90-5877-815-4

 


Borduren met kralen en pailletten

Borduren met kralen en pailletten / Kenneth D. King

Is je trui saai, heeft je lievelingsjas een nare vlek of wil je een extravagant detail op je avondjurk? Het antwoord is dit boek boordevol ideeën om simpele kleding te versieren! Glans en glitter met betaalbare materialen van o.a. randen, bloemen, schelpen, het complete alfabet tot aan motieven voor kerst.
Dit boek bevat 126 pagina’s voor € 6,90

Te bestellen bij Bol.com
ISBN: 9789021337814

 


Mode-accessoires

Modeaccessoires / Janny en Marie-Jose Bonthuis

Met kralen, veertjes, knopen en spelden kun je niet alleen sieraden maken maar ook de mooiste accessoires om kleding, jassen en tassen mee te versieren. In Mode Accessoires hebben Janny en Marie-José Bonthuis oude en nieuwe technieken toegepast. Dit boek is zeer geschikt voor beginners en ook zeker uitdagend voor gevorderde sieradenmakers. Het bevat veel prachtige kleurenfoto’s en heldere stap voor stap werkbeschrijvingen.
Dit boek bevat 32 pagina’s voor € 7,23

Kralen boeken:
Te bestellen bij Bol.com
ISBN: 978-90-5877-726-3

 


Handboek Edelstenen En Sieraden

Handboek Edelstenen en sieraden / Judith Crowe

Een rijk geïllustreerd handboek voor sieradenmaker, goudsmid en juwelier. Een praktische handleiding met een schat aan informatie over edel- en sierstenen. Omvat heldere informatie over kwaliteit, zeldzaamheid, rang, duurzaamheid en verwerking van de edelstenen. Beschrijft de herkomst van edel- en halfedelstenen en toont vele ontwerpen van sieraden. Het boek is voorzien van ruim 200 briljante kleurenfoto’s en tekeningen.
Dit boek bevat 176 pagina’s voor € 15,00

Kralen boeken:

Te bestellen bij Bol.com
ISBN: 978-90-4391-006-4

 


Kralen

Kralen – Basistechnieken en ontwerpen / Elizabeth Bower

Kralen genieten een enorme populariteit en daardoor willen steeds meer mensen zelf iets maken met kralen. In dit boek worden de basistechnieken uitgelegd. Alle 23 ontwerpen van onder andere sieraden, cadeautjes en woonaccessoires gaan vergezeld van duidelijke stap-voor-stap foto’s.
Dit boek bevat 111 pagina’s voor € 18,95

Te bestellen bij Bol.com
ISBN: 90-5513-744-8

 


Lange Halskettingen

Lange halskettingen / Claudia van der Sluis

Echte blikvangers;de trend van het moment! Stijlvolle glaskralen met een fantastische kleurenopbouw, eenvoudige rijgtechniek met een glamorous resultaat.
Dit boek is zowel instructief als ook een veelzijdige inspiratiebron. Spelen met vorm en kleur, boeiend voor alle sieradenmaaksters. Rijk, opvallend, soms gedurfd en altijd succesvol op vele feestjes.
Dit boek bevat 48 pagina’s voor € 10,00

Ook te bestellen bij Bol.com
ISBN: 9789021337760

 


De Kralengids

De kralengids / Elise Mann

Hoe maak je een keuze uit het duizelingwekkende aanbod van kralen van tegenwoordig? Behalve in verschillende vormen en afmetingen, zijn ze ook verkrijgbaar in de meest uiteenlopende materialen, zoals edelstenen, keramiek, metaal, plastic, schelpen en cinnaber. Deze unieke rijk geïllustreerde gids geeft alle informatie die u nodig heeft om de perfecte kraal voor elk project te kiezen, van juwelen en kralenhandwerk tot accessoires en decoraties voor in huis.
Dit boek bevat 256 pagina’s voor € 18,99

Ook te bestellen bij Bol.com
ISBN: 978-90-5764-760-4

 


Rijg Je Eigen Ketting!Rijg je eigen ketting / Elize & Jill van der Pas

Met eenvoudige materialen je eigen ketting rijgen? Dat kan! In dit vrolijke en fantasierijke kralenboek leren Elize en Jill van der Pas kinderen stap voor stap en met duidelijke illustraties alle basisvaardigheden om zelf een ketting te rijgen. Met wol, papier, klei, kurk en andere alledaagse dingen maak je de mooiste sieraden: origineel, gemakkelijk en niet duur!Dit boek is bedoeld voor kinderen vanaf 6 jaar.
Dit boek bevat 72 pagina’s voor € 7,70

Ook te bestellen bij Bol.com
ISBN: 90-5877-595-X

 


Sieraden en accessoires met strass / Ilse Scheffer en Sylvia Veenstra

Sieraden die glinsteren en glimmen zijn momenteel erg populair. Maar kant-en-klaar kopen is vaak een kostbare aangelegenheid. Bovendien is het ook veel leuker om zelf te maken, dan ben je er zeker van dat je een uniek exemplaar hebt en kun je de kleuren kiezen die je zelf mooi vindt. In dit boekje laten Ilse Scheffer en Sylvia Veenstra zien hoe eenvoudig het is om een prachtige halsketting, een stijlvolle armband en bijpassende oorbellen te maken. Daarnaast maakten ze ook schitterende sluitingen voor doosjes en andere decoratieve interieuraccessoires waarmee dit boekje compleet is!
Dit boek bevat 46 pagina’s voor € 7,49

Ook te bestellen bij Bol.com
ISBN: 9021335301

 


Keltisch knoopwerk met kralenKeltisch knoopwerk met kralen / Suzen Millodot

Met Keltisch knoopwerk maak je prachtige kettingen, armbanden, ringen, broches en oorbellen. De driedimensionale knopen worden gecombineerd met kralen en ornamenten.
De duidelijke stap voor stap foto’s laten je zien hoe je deze originele en stijlvolle ontwerpen zelf kunt maken.
Dit boek bevat 80 pagina’s voor € 14,95

Te bestellen bij Bol.com
ISBN: 90-5877-702-2

 

 


naar de volgende pagina voor meer Kralen Boeken

De kralen boeken kun je bestellen bij partners, we hebben bij elk boek een linkje geplaatst voor meer informatie.